Contact

Contactgegevens:

Saskia Vrenegoor
lotsofcandles2107@gmail.com

06-53795660

 

Adresgegevens:

Lots of Candles
Leidsebuurt
Haarlem

Hoi,

Ik ben Saskia en mijn grote hobby is kaarsen maken. Alle kaarsen die je op mijn site ziet, zijn met de hand door mij zelf gemaakt.

Mijn vakkennis heb ik opgedaan in een kaarsenmakerij/winkel. Daar heb ik jarenlange ervaring opgedaan in het ambacht van het maken van kaarsen.

lees meer...

In de loop der jaren werd ik steeds creatiever en handiger in het maken van kaarsen in bijzondere vormen. Soms moet ik er echt even goed over nadenken hoe ik een nieuw idee ten uitvoer zou kunnen brengen. Inmiddels kent het kaarsen maken geen geheimen meer voor mij. Kaarsen maken is voor mij geen werk, maar een kunst en een ontzettend leuke hobby!

Bij de sluiting van de kaarsenmakerij heb ik gereedschap en materiaal overgenomen en heb ik mijn schuur kunnen omtoveren tot een mini-kaarsenmakerij.

Ik ontwerp en maak zelf nieuwe mallen, waardoor ik mijn collectie steeds verder kan uitbreiden. Hierdoor kan ik nu dus kaarsen maken voor alle seizoenen en momenten, zoals verjaardagen, bruiloften, geboorte of Valentijn. Er is altijd een kaarsje die bij de tijd van het jaar of het moment past.

Voor mijn kaarsen gebruik ik uitsluitend kaarsvet van hoogwaardige paraffine en stearine. Daardoor ben je verzekerd van een maximale brandduur.

Omdat ik mijn kaarsen zelf met de hand en stuk voor stuk maak, kan ik kaarsen in allerlei kleuren maken. Dus als je iets ziet wat niet de juiste kleur is, kun je mij altijd mailen via het contactformulier. Ik neem dan contact met je op. Dan kunnen we samen kijken of het mogelijk is de kleur samen te stellen.

Alleen kaarsen die ik op voorraad heb kan je via de webshop pagina bestellen. Als je belangstelling hebt voor andere modellen/kleuren stuur me een berichtje of via contactformulier. Ik neem dan contact met je op.

 

Ik wens je veel plezier bij het bezoek aan mijn website!